Táňa Havlíčková, mama metódy Octo codes – 8 štýlových kľúčov, ktorou je inšpirovaná aj naša fashion terapia, usporiadala spolu so svojim tímom minulý rok v júni 2017 veľkolepú show v pražskej Lucerne. Niesla názov “Octo codes – Forum Orbis”. Bolo mi veľkou cťou, že práce mňa oslovila aby som bola moderátorkou tohto skvelého dňa. Prijala som túto ponuku s radosťou a zároveň zodpovednosťou, a preto som sa aj dobre pripravila. Vedela som, že v metóde som doma, takže obsahovo by ma nemalo veľa toho prekvapiť.  Vystupovanie pred mnohými ľuďmi mi tiež nerobieva problém.
Veľký rešpekt som mala voči samotnej Táni, aby som čo najviac napomohla naplniť jej očakávania, ktoré – ako obvykle – sú vždy vysoké :-)) No zároveň mi je tým sympatická, pretože aj ja mám rada dobrú a kvalitnú prácu, skvelé výsledky a spokojných klientov.
Celodenná akcia dopadla výborne. Na pódiu sa Táňa venovala každému štýlu samostatne, a zavolala si modelky z reálneho života, z radov svojich študentiek a známych, žiadne profesionálne modelky s veľkosťou XS a menšie. Ukázali sa nám chudé, moletnejšie, vyššie, nízke, … normálne ženy, ktoré každá svojim spôsobom boli rozkvitnuté a krásne vo svojom štýle. Nešlo len o šaty, topánky a doplnky, ale aj o osobnostný profil, aby Táňa ukázala v čom sa štýly líšia a čo majú spoločné.
Zaujímavým prvkom programu bolo, keď Táňa vybrala z publika slečnu, ktorej urobila osobnú konzultáciu priamo naživo pred publikom.    Z elegantno- romantickej dámy na vysokých opätkoch ju po konzultácii prezliekla za nádhernú bosú avantgardnú čarodejku. Bola to veľká zmena, ktorú publikum ocenilo veľkým potleskom. Bolo skvelé pozorovať, ako všetci v zákulisí spojili sily aby dievčinu čo najskôr prezliekli podľa Tániných inštrukcií, čo sa aj podarilo a môžete sa na to pozrieť na priloženej linke k videu. Je vidno, že dievčina sa rozžiarila a že nový štýl jej veľmi pristane.
K programu prispela aj Bea Benková, ktorá bola jednou s hostí show, a jej témou bolo ako sa venovať v živote tomu čo nás teší a čo je nasšim poslaním, a téma transformácie života, ktorej sa Bea profesionálne venuje.
Na konferencii bol predstavený nový portál Tectum forum, ktorý vedie Katka Čechurová. Tento združuje rôzne tématické weby, slúži ako taká technologická a marketingová strecha,  a prvý projektom z tejto rodiny bol práve portál “Octo codes forum”.  Zaspievala skvelá Jenny Ciatti, a publikum bolo nadšené.
Avantgardné čarodejky urobili s Táňou na konci ešte jeden krásny energetický kruh za tónov silnej krásnej hudby, to malo úžasne silnú, emocionálne nabitú atmosféru. Máloktorá sa ubránila slzám dojatia.
Z môjho pohľadu moderátorky, veľmi si cením ako to Táňa s prehľadom, profesionalitou a noblesou odviedla, a ako celý podporný a realizačný tím spolupracoval. A som hrdá na všetky účinkujúce, ktoré sa ujali svojich úloh s veľkou energiou a radosťou. A na všetky spolužiačky z našej školy Táni Havlíčkovej, ktoré boli súčasťou príprav a celej show. Cítila som sa v roli, na ktorú vôbec nie som zvyknutá, naozaj dobre a uvoľnene. A spoločne sme zvládli aj neočakávané situácie, ako napríklad dlhší prestoj ako bolo plánované kedy som ostala sama na javisku a bolo treba zabaviť publikum, rozliate šampanské, ktoré nikto po krste nového e-booku neodpratal, a tak som ho pre dobro všetkých účinkujúcich za pochodu pri moderovaní poutierala, a mnohé malé aj väčšie okamihy.
Keď sme to potom večer oslavovali, vyzuli si topánky a relaxovali pri dobrom víne, tešili sme sa z celého dňa, z toho ako skvele to celé vyšlo, a aj na zaslúžený relax potom. Vypredaná Lucerna je snom každého organizátora, a Táni s jej tímom sa to hneď na prvý krát vydarilo úžasne.