Pripájame zopár foto spomienok z našich seminárov, máme vždy úžasnú atmosféru a skvelé účastníčky. A veľa príjemných „aha“ momentov. S ukončením seminára sa nič nekončí, naopak začína nová etapa s objavením a žitím štýlu, ktorý sluší vašej duši.
A spätné väzby, ktoré dostávame, nás nesmierne tešia a dávajú zmysel tomu čo robíme. Sme vďačné. Prečítajte si aj vy:
Dakujem Vam velmi pekne za pohodovu a krasou nabitu atmosferu. Vobec som si nemyslela, ze ma tie informacie natolko ovplyvnia. Teraz ked idem do obchodu velmi starostlivo veci vyberam a pozorujem ako reagujem som skratka viac vedoma a v sulade:) Dakujem :))
Maria
Chcem tebe a Lenke podakovat za workshop. Bolo to vynikajuce a uplne uprimne ti poviem, ze to predcilo moje ocakavania. Vdaka vam som zazila mnoho dolezitych „wau“ momentov, kedy mi podocvakali viacere veci v mojom zivote…a za to DAKUJEM!
Janka
V prvom rade sa Vam chcem z celeho srdca podakovat za seminar , boli ste fakt super a dakujem , ze ste ho priniesli aj na Slovensko. Vidiet , ze ste do toho vlozili cele srdce a bolo velmi prijemne stravit s Vami cas , ktory bol velmi poucny , nenasilny a zabavny zaroven a som Vam alebo vesmiru za to velmi vdacna.
Jana
Beriem Vas seminar ako dotvorenie „duse“ a dava mi zmysel v ramci mojej transformacnej cesty. Napriek tomu,ze moda nie je moja silna stranka, som pochopila, ze to nie je len o mode, ale o sposobe prejavu a sebavyjadrenia. Nelutujem ani minutu, spolocnost ludi a tema boli skvele. Pacilo sa mi, ze ste si nasli cas na kazdu jednu z nas. Pri vybere farieb aj pri zaradeni do stylov obliekania.
Lenka
Uuuzasna atmosfera, ktoru ste vytvorili svojimi osobnostami. Otvorili ste moju dalsiu dimenziu, ktoru skumam a viem preco sa jej branim 🙂 Dnes do divadla som ku konzevativnemu obleceniu dala satku, ktoru som si spontanne kupila viac ako pol roka dozadu (instinktivne) a doteraz bola v k rabici a bolo to ono 🙂 WS bol pre mna urcitym smerom transformacny, za co som vam obom nesmierne vdacna, krasne sa doplnate.
Erika
Ďakujeme Miracle Studiu v Bratislave za skvelé priestory, kde sa vždy príjemne cítime a ktoré si chvália všetci naši účastníci.

FOTOGALÉRIA